Information

Mottagningstider

Har du ett problem med medlemskap, dina studier eller har du några funderingar? Besök då en av våra mottagningstider! Mottagningstiderna är det huvudsakliga sättet vi hjälper dig med medlemskap, men du kan även komma förbi om du har andra frågor eller ärenden. Mottagningstiderna är i regel tisdagar och torsdagar, 11-13. Kolla alltid kalendern här på hemsidan för att se så att mottagningstiden inte är inställd.

Hitta till oss: 
Besöksadress: Jontes Stuga, Övre Slottsgatan 3, 753 10 Uppsala.

För frågor kring medlemskap som inte kan lösas via mottagningstiderna, kontakta viceordf@jf-uppsala.se, alternativt läs mer här!

Anonymt formulär

Du har även möjlighet att fylla i ett anonymt formulär. Ditt svar kommer sedan direkt till vår studiebevakare som hanterar ärendet med sekretess. Om du vill kan du fylla i kontaktuppgifter så kontaktar studiebevakaren dig så fort som möjligt. Formuläret hittar du här.

Idé- och problemlåda

Inne på Jontes Stuga finns en idé- och problemlåda. Där kan du lämna idéer om hur JF kan förbättras eller berätta om ett problem. Lådan töms endast av vår styrelse och de hanterar ditt ärende så fort som möjligt. 

Mailadresser

Självklart kan du alltid maila oss. Styrelsens mailadresser hittar du nedan.

Information om JF Uppsala

Postadress: Juridiska föreningen, Övre Slottsgatan 3, 753 10 Uppsala

Bankgironummer: 5389-2618
Org.nr: 817600-1678

Kontakter

Simon Alsing
Vice President and Financial Officer